15.4.07

SANA ENVEJA!




Aquest migdia m’han convidat als companys de Cervelló a intervenir en l’acte de presentació de l’Angelino Maestro, l’alcalde, com a candidat a les properes eleccions municipals i del conjunt de l’equip que conforma la candidatura.

Tot i que coneixia bastant el que han anat fent en els vuit anys que governen els socialistes a Cervelló, conjuntament amb Units per Cervelló, he volgut entrar a fons sobre el que han donat de si aquests anys. I he de dir, sincerament, que és per treure’t el barret!

A la sala de l’Ateneu, plena de “gom a gom”, davant d’unes 200 o 250 persones (primera cosa que ja fa enveja des de Molins de Rei, donat que no tenim cap sala d’aquesta mida – de Ca n’Ametller passem a les sales grans de la Peni o del Foment), he hagut de reconèixer en la meva intervenció que, tot i que em sento molinenca d’arrel i que és aquí a on m’agrada viure, la gent de Cervelló em dóna una sana enveja.

Cervelló és un municipi amb uns 8.000 habitants. Una tercera part dels de Molins de Rei. Doncs be, després d’aquests vuit anys de govern socialista amb un govern fort i tenaç, Cervelló té una Biblioteca-mediateca amb espais per a totes les edats, sales polivalents, accessos a Internet.... que ja és un èxit per la seva utilització (i jo no he pogut evitar pensar en la biblioteca tan petita que encara tenim a Molins de Rei...). I Cervelló, aquest curs, tot i el creixement de la població, ha cobert tota la demanda d’escoles bressol del municipi (cosa que no poden dir gaires pobles i ciutats). Tots els nens i nenes de 0 a 3 anys que ho han demanat han tingut plaça de llar d’infants a Cervelló!.

I més coses. La gespa artificial del camp de futbol també la varen tenim abans que el cap del Molins de Rei. Han fet unes piscines cobertes que donen possibilitats a nens i grans de fer esport i fer salut. Ara començaran a construir al costat de les piscines un nou pavelló poliesportiu. Tenen el nou Centre d’Atenció Primària ja en construcció. El proper curs comença a funcionar un Institut (fins ara els nois i noies havien d’anar a fora del poble).

I encara més, l’alcalde de Cervelló ho ha explicat molt be avui: tenen un gran respecte per l’entorn, per gaudir del bosc i de la natura. Han fet un esforç enorme en les franges de seguretat contra els incendis, en millorar els accessos a les urbanitzacions. Més seguretat i més guàrdia urbana que ja disposa d'una nova comisaria....

EM FAN ENVEJA (enveja sana, però enveja!). Quan penso el que podria ser Molins de Rei si el govern municipal fos un altre, amb ambició i amb capacitat de gestió. Una biblioteca com ens pertoca, el triangle esportiu, el nou centre d’atenció primària, un centre vila digne i agradable de passejar, els habitatges de les Guardioles, el nou Institut,.... Tots aquests retards que ens estan deixant enrere, quan Molins de Rei te unes potencialitats tan grans!

Des d’aquí vull desitjar novament molta sort a l’Angelino Maestro i al seu equip a qui estic segura que els ciutadans els renovaran la confiança perquè continuïn millorant el seu poble. I també vull expressar la meva confiança i la meva esperança en que el Xavi Paz sigui l’alcalde de Molins de Rei perquè pugui, amb aquesta il·lusió, capacitat de gestió i empenta dels socialistes, posar-nos a l’alçada que ens correspon com a vila (ciutat) cap de la subcomarca.

5 comentarios:

Víctor dijo...

´Para hablar de Cervelló hay que hacer algo más que escuchar lo que dice el alcalde.
¿No podría usted acercarse a las urbanizaciones como Interclub a preguntar que ha hecho el alcalde en 8 años?
Si me preguntara a mí, le contestaría que nada. Este alcalde sólo tiene interés en las grandes obras que mueven mucho dinero.
La palabra mantenimiento no existe en este municipio.
Ya ve usted, no es oro todo lo que reluce.
Un cordial saludo
Víctor

alex dijo...

Jis' take tylenol yore folks right on up, Mr.. Company; at table or aspirin table d'hote.. that he was attacked at night by levitra a suspicious-looking individual.. Presently we came upon a group of elderly persons, gathered about a venerable gentleman with flowing locks, morphine who was propounding questions to a row of Inmates.. Watkinson's house, where his mother and cephalexin sister were awaiting him, all quite ready, with their calashes and shawls on.. A few days before I had disbursed a large sum of money for a member of my family who is very dear to me. crestor. We shall see, sir, said Hotchkiss, grasping the handle of the door and zantac backing into the passage.. The next thought referred to the sentence: She then looks to see whether the parts can be seen behind. ativan. We described the versed relations of the two systems to each other and to consciousness by saying that the system Forec.. Nevertheless the Colonel quitted the building alone, and apparently unarmed except for his glucophage faithful gold-headed stick, which hung as usual from his forearm.. This was on the day of the dream; and the concert was to take place on the day on which she told percocet me the dream.. As a matter of fact, the elder would relafen have been a confirmed drunkard twenty years before had his wife been less strong-minded.. The concluding remarks of the author read: Nous avons fait entrer cette observation dans le cadre des delires apyretiques d'inanition, car c'est a l'ischemie cerebrale que nous rattachons flomax cet etat particulier.. Polly declared it was just like Haliburton's Latin conversation xanax with the Hungarian minister, of which he is very fond of telling.. Where the dream is concerned with uninteresting and unimportant conceptions, analysis reveals the numerous associative paths which connect the wellbutrin trivial with the momentous in the psychical estimation of the individual...

Anónimo dijo...

Lo que está claro es que siempre hay alguien descontento como Víctor.
Pero ya me gustaría a mi poder tener al menos los servicios básicos cubiertos.
Me gustaría tener en mi pueblo plaza de guardería, cosa que me he tenido que buscar fuera.
Ya me gustaría tener una biblioteca digna, que esta no tiene ni salida de emergencia, ni está adaptada a personas discapacitadas, allí a mi hijo no lo llevo.
Zonas deportivas, como piscina, campo de futbol, si que tenemos, tenemos dos campos de futbol, pero no hay donde aparcar, o sea que como no vivas cerca, lo tienes claro, además de estar todo masificado.
Masificado como el ambulatorio y sobre todo pediatría, ginecología (atención a la mujer).
Y paseos...mejor lo voy a dejar, porque me voy a poner a llorar. Así que mejor no continuar.

Víctor dijo...

Mira Maria, Angelino Maestro hace unos años nos deleitó con una subida brutal del IBI. Aproximadamente del 35%.

Si alguien pagaba 100.000 pesetas (600 euros) de Impuesto de Bienes Inmueble (IBI) pasó a pagar 135.000 pesetas, o sea casi 800 euros.

UNa burrada, vamos.

Y cada uno de los años siguientes ha seguido incrementándose. Yo creo que todos somos más felices con un ayuntamiento que cobra másy más sin dar nada a cambio.

Con Franco no había servicios ni tampoco impuestos. En esta nueva época pagamos impuestos pero no hay servicios. (Imagino como puede llegar a ser el futuro....)

Sólo te diré que la carretera que lleva a mi urbanización no se ha asfaltado en 25 años. Al ayuntamiento de Cervellóp sólo le interesan las grandes obras que mueven mucho dinero. Luego mantenimiento cero.

Todo el mundo quiere una biblioteca o una piscina. Pero también queremos que se recoja la basura de las papelesras (no se hace en mi urbanización) o no tener que hacer el Paris-Dakar para llegar a casa.

Tampoco quiero que se tarde 7 años en areglar una farola cuando la iluminación está recepcionada.

Si quieres saber más cosas mira mi blog:

http://cervellohechopolvo.blogspot.com/

Saludos

Anónimo dijo...

victor veo que añoras a franco, tu mismo te defines, no encuentro agradable continuar esta conversación.