3.2.04

ARA CAL QUE EL CANVI ARRIBI A ESPANYA. Casa de la Vila

Per primera vegada en unes eleccions autonòmiques, els socialistes vàrem ser els més votats a Molins de Rei el passat 16 de novembre. El PSC de Molins de Rei ja rep el suport majoritari dels molinencs i molinenques a totes les eleccions: generals, municipals i autonòmiques. Des d’aquestes pàgines del Casa de la Vila, tal i com hem fet anteriorment des d’altres mitjans, volem agrair als molinencs i molinenques el seu suport.

Catalunya ha començat a viure un canvi històric amb el pacte del PSC amb ERC i amb IC-V per la formació d’un Govern catalanista i d’esquerres a la Generalitat. Un Govern presidit per Pasqual Maragall que ha suscitat enormes esperances en els ciutadans i ciutadanes del nostre país. El pacte de govern dels tres partits que conformen el nou Govern de la Generalitat fixa com a prioritàries les polítiques socials i d’educació, quines mancances els ajuntaments hem hagut d’anar suplint tantes vegades fins ara sense competències i sense finançament. Els nous consellers i conselleres han començat a treballar amb il·lusió i amb força per a fer possible aquest canvi que la majoria de ciutadans i ciutadanes de Catalunya van demanar amb el seu vot.

Ara ens cal que el canvi arribi a Espanya, per a la construcció d’una Espanya plural fonamentada en el diàleg i la tolerància i no sobre l’enfrontament com ho fa el Partit Popular. Ens cal un canvi a Madrid que acabi amb la l’absolutisme del PP, un nou govern espanyol de les forces progressistes que posi el seu principal accent en les polítiques socials, en l’educació i en la seguretat entesa en el sentit més ampli de benestar social. Un govern amb amplitud de mires per anar configurant un nou model de relacions amb Catalunya i amb les comunitats autònomes.

Ens cal acabar amb la prepotència, la manipulació, les males maneres i la demagògia del Partit Popular. Ens cal acabar amb un Govern més preocupat en l’eliminació de l’adversari polític que del bon govern de l’Estat i del benestar dels ciutadans. Un Govern, el del PP, disposat a tot per erosionar el Govern tripartit de Catalunya amb l’objecte d’aconseguir-ne rèdits electorals.

Cal que a Molins de Rei, en les properes eleccions generals, ens manifestem a favor que el canvi arribi a Espanya. Que posem de manifest que el canvi que vàrem votar per a Catalunya també el volem per Espanya. Que volem un altra interlocutor a l’Estat per al Govern de la Generalitat, dialogant i respectuós vers Catalunya, amb qui es puguin assolir els acords necessaris pel progrés de Catalunya i el de tots plegats.


Carme Figueras i Siñol
Portaveu del grup municipal socialista

29 de gener de 2004.

No hay comentarios: