27.2.06

ELS AVENÇOS SOCIALS AMB ALFREDO PÉREZ RUBALCABA A BARBERÀ DEL VALLÈS




El passat dissabte, dia 25 de febrer, varem fer un acte a Barberà del Vallès, a l'edifici Nodus. Varem poder comptar amb el portaveu de grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats, Alfredo Pérez Rubalcaba. A l'acte hi varem intervenir, prèviament l'Anna del Frago, que des de fa poques setmanes és la nova alcaldessa de Barberà i jo mateixa.

Jo em vaig encarregar de posar de manifest tots els avenços que s'estan fent a Catalunya en polítiques socials amb la tasca que el nostre govern està portant a terme. La meva intervenció sencera la podeu trobar clicant aquí.


Tot i que Alfredo Pérez Rubalcaba ens venia a parlar de la Llei de la Dependència de la que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero ja n'ha aprovat un avantprojecte, prèviament ens va fet tot un seguit de referències a la situació política actual. En especial a l'actitud tan poc responsable i de tants pocs escrúpols del Partit Popular pel que fa a la lluita antiterrorista i a la política per la recerca de la pau que està portant Zapatero.

Amb la facilitat de paraula i la capacitat oratòria que el caracteritza, l'Alfredo es va referir també al procés per l'aprovació de l'Estatut i a la posició tan demagògica de Rajoy i la seva gent. D'aquí a un any les comunitats autònomes del PP voldran apuntar-se a les reformes dels seus estatuts. Què farà aleshores Rajoy? es preguntava Rubalcaba. Els mateixos que ara defensen tan la Constitució, que no la van votar, d'aqui a uns anys defensaran l'Estatut de Catalunya com si fos seu, va afegir.

No hay comentarios: