10.4.10

"Segueixo creient". President Montilla


Avui al santuari de Pinós, al centre geogràfic de Catalunya, al costat de la pedra de la Rosa dels vents, el president Montilla ens ha dit a una bona representació de responsables polítics del PSC: consellers, alcaldes i alcaldesses, diputats i diputades, membres de l’executiva i responsables de les joventuts socialistes, perquè vol tornar a ser el nostre candidat a les properes eleccions a la Generalitat, la seva voluntat de continuar treballant quatre anys més des de la Presidència de la Generalitat al servei de la gent de Catalunya. No només per la feina que estem en condicions de continuar fent, ha dit Montilla, sinó per les conviccions i els valors que comparteixo amb la majoria dels ciutadans del nostre país.

Un parlament ple de referències a les oportunitats del nostre país i que transmetia il·lusió i convenciment, fermesa i rigor, sinceritat i capacitat.

“Segueixo creient més que mai que podem guanyar les eleccions, que cal que les guanyem”. “Segueixo creient que som el partit central de Catalunya”, ha dit el President.

Per això la tria de Pinós per aquest acte, el lloc a on posaríem la punta del compàs en un mapa per marcar la circumferència més petita que englobés tot el territori català
.
(la foto és de La Vanguardia digital)
Podeu veure el video del discurs i una àmplia referència a l'acte clicant aqui