26.1.06

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA A CATALUNYA


L’Associació Diomira, una organització no governamental sense ànim de lucre que fomenta el debat i la reflexió entorn dels temes que afecten els infants, adolescents i joves a través de les revistes Entrejóvenes, Papers de Joventut i Protagonistes, Ja!, va convocar els passats dies 18 i 19 de gener unes jornades de reflexió amb el nom Infància i adolescència a Catalunya.
En el marc d’aquestes jornades vaig estar convidada a participar a la taula rodona: Les polítiques dels partits vers la infància i l’adolescència.
Clicant aquí podreu trobar el text que vaig preparar per a la meva intervenció sobre les posicions del PSC en relació a les polítiques d’infància i adolescència.
D’altra banda clicant aquí podeu trobar el document de les conclusions de les jornades i dels diferents grups de treball que es van constituir, i que són de molt interès. Tan és així que el diari El Periódico se’n va fer un ampli ressò l’endemà amb aquesta notícia.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Este mensaje no guarda relación con el blog, pero no he encontrado otra dirección en la que realizar esta consulta. Se trata de una información que he leido en el mundo y que hace referencia al nivel de estudios que posee. En concreto afirma que usted es diplomada en ciencias físicas por la universidad de Barcelona y estoy muy interesado en cursar estos estudios. ¿Podría indicarme si es cierto que existe esta diplomatura?

Un cordial saludo,
Xavier Vazquez Gibert

xavagi@gmail.com