30.1.07

EL XAVI PAZ JA ÉS EL NOSTRE CANDIDAT A L'ALCALDIA DE MOLINS DE REI


Ahir el vespre, dilluns 29 de gener, els socialistes de Molins de Rei varem elegir el company i amic Xavi Paz com al nostre candidat a l’alcaldia per les properes eleccions municipals previstes pel 27 de maig. El resultat de la votació va estar unànime!. Va ser una assemblea molt emotiva, de la que tots i totes en varem sortir plens d’il·lusió i amb un fort sentiment col·lectiu de formar part d’un projecte polític, el socialista, amb vocació de treball per la nostra vila.

Voldria deixar constància aquí, en el meu blog, d’alguns trets de la meva intervenció ahir a la nit a l’assemblea:

En primer lloc vaig agrair la confiança a tothom per haver-me proporcionat l’honor de ser cap de llista al 1999 i al 2003. El nostre és un projecte col·lectiu i com a tal me l’he plantejat sempre. Un projecte pel progrés de Molins de Rei. Vaig agrair també la seva col·laboració, dedicació i treball a tots els regidors i regidores dels diversos grups municipals dels PSC amb els que he compartit tants moments de la política molinenca.

Després de reflexionar-ho amb profunditat he arribat, hem arribat, a la conclusió de que ara hem d’obrir una nova etapa a Molins de Rei. Coincideix amb la nova etapa que hem obert el municipalisme socialista a molts altres pobles i ciutats del Baix Llobregat i a la ciutat de Barcelona.

Jo he estat 23 anys regidora a l’Ajuntament de Molins de Rei, dels quals, 11 anys n’he estat la portaveu del grup municipal. Ara toca obrir nous camins, noves perspectives. Ara toca un canvi. Un canvi que sigui un revulsiu a la política municipal. Un canvi que, sobre els fonaments forts del nostre projecte, s’adapti a l’evolució social de la nostra vila. La resta de partits estan anquilosats en les maneres de sempre. Nosaltres hem d’aportar frescor i innovació en les maneres de fer política. Hem d’obrir les finestres! I això vol dir una cara nova i també una altra manera de fer.

El Xavi Paz és el millor candidat!
Porta quatre anys de regidor i s’hi ha involucrat a fons. Ha estat el portaveu del grup municipal des del mes de maig de l’any passat. Ha agafat experiència i ho ha fet molt be. L’hem vist treballar en el si del grup amb molta intensitat i sempre ha complert els seus compromisos.
És molt capaç i és persona amb iniciativa. Està ben preparat. És una apassionat de la política. Hi disfruta. És valent i és molt vital. Té força. És jove i aporta aquesta frescor que volem transmetre. Aquesta frescor i innovació que Molins de Rei necessita.
El Xavi és i se sent molinenc. És i se sent socialista.
És un home lleial amb el projecte col·lectiu. És una persona de paraula, en la que s’hi pot confiar de ple. Té ganes de treballar per Molins de Rei i hi posarà molta il·lusió. Transmet confiança, passió, il·lusió i compromís.

ESTIC PLENAMENT CONVENÇUDA QUE EL XAVI PAZ SERÀ UN BON CANDIDAT I UN GRAN ALCALDE DE MOLINS DE REI !

No hay comentarios: