26.3.07

EL CANVI A MOLINS DE REI


Estic molt contenta!. Avui, diumenge 25 de març, hem fet l’acte de presentació del nostre candidat a l’alcaldia de Molins de Rei, el Xavi Paz. Hi ha vingut molta gent (la platea i les llotges del Foment plenes) i l’acte ha sortit rodó! (felicitats a tots els que més hi han treballat per fer-lo possible).

La presentació de l’acte, molt bé. L’han fet el Lluís Posada (un professional del mon del cinema i un bon amic de tots nosaltres, que ja va fer la presentació el 2003) i la Jèssica Revestido, una nova incorporació al projecte socialista de Molins de Rei, jove, ben preparada i vinculada al Barri del Canal (i a més, filla de la Nina, una companya meva del cole!).

La presentació del Xavi com a candidat ha estat a càrrec de la Carme Chacón, vicepresidenta del Congrés dels Diputats, espluguenca i bona companya i, sobretot, amiga. Amb la “soltura” que la característica ha aconseguit primer tocar-me la fibra quan m’ha anomenat i, el que és molt important, ha encertat de ple les qualitats del Xavi: proximitat, preparació, esperit guanyador, franquesa, il·lusió, força....

Seguidament un vídeo que començava amb imatges antigues dels socialistes molinencs i que ens ha fet aflorar algunes llàgrimes als més “antics” en veure fotos de l’Ernest Ribé, el Pedro Vicente, el Salvador Ladevesa, el Josep Comas... companys tots ells que ens han anat deixant en els darrers anys; que continuava amb imatges del Xavi de petit, amb la família, de molt jove amb els amics, a l’atletisme, amb bicicleta o amb l’equip del Barça; i que acabava amb les imatges més recents del Xavi com a candidat en diferents llocs i espais i amb ell mateix explicant-nos el seu compromís amb Molins de Rei. Genial! Felicitats als realitzadors del vídeo!

I finalment el més important de tot: el discurs del Xavi. Un discurs sòlid i ben elaborat, que podreu trobar de ben segur demà mateix a la seva web, xavipaz.cat. Ha anat desgranant els trets fonamentals de les polítiques que proposa (que proposem) per la vila, posant un èmfasis molt especial en aquells temes més quotidians i convençut de les potencialitats que tenim els molinencs i molinenques. Crec sincerament que de les paraules del Xavi se’n desprèn sobretot una conclusió: amb el Xavi Paz com alcalde, Molins de Rei pot canviar i pot ser molt més, sense perdre res del que té de bo.

1 comentario:

Àlex S. S. dijo...

Ànim i força per afrontar la campanya; hi ha molt per fer. Records des de Castelldefels.